19 juli 2009

Fest!


Jaha då har man varit på sin andra 40-års fest. Gud vad det är kul med fest, speciellt privata fester. Man träffar ofta så mycket nya människor eller lär känna människor bättre. I går lärde jag känns några lite bättre och roligt nog så blir dem bara trevligare och trevligare.

Maten var super! Till en början kan man tycka att det var en rätt vanlig sommar buffé med sallad, bröd och ost, pajer, snittar etc men det bjöds på olika marinerade kyckligspet och sist men inte minst så toppades denna buffé med flera super goda och lite speciella röror, mmmmm, GOTT!!

Eftermiddagen och kvällen bjöd på tipsrunda och mycket sång med gitarr och slutade med att flera tog sig ett dopp halvnakna i lill poolen.

Ja det må jag säga, det finns de med free spirit. Pryd som jag är så satt jag med de andra med samma problem som mig :-).


Det är väl lite tråkigt för jag har ännu inte riktigt tagit mig upp från min senaste tid av arbete och den pågående separationen. Jag är lite tagen och låg i humöret. Kan inte riktigt njuta. Men detta var vad jag behövde, lite roligt!!

Tack för en rolig fest!!

2 kommentarer:

  1. kram på dig min pryda vän. Hade jag varit med så hade jag sällat mig till din påklädda klunga. Var rädd om dig, Wi

    SvaraRadera