12 augusti 2009

Grrrrr!

Nu är jag så less eller rättare sagt JÄVLIGT irriterad.

Som jag tidigare skrivit så håller jag på att separerar och är på jakt efter ett nytt boende. Jag har hittat ett radhus som jag verkligen vill ha. Utgångspriset är ok, går det upp lite så börjar det bli dyrt för en ensamstående liten mor.

I alla fall så går all min energi åt att söka lånelöfte. Bankerna är skit hårda.

Först hjälpte vår mäklare mig att få kontakt med DnBNOR. Jag sökte lån på 1,500,000 kr. Allt sker via mejl kontakt förutom första gången. Svar kom: Tyvärr, din kalkyl går inte ihop på 1,500,000 kr. Okey tänkte jag, men mejlade tillbaka för att be de prova på 1,200,000 för det ÄR vad jag behöver. Får svar: Tyvärr, din kalkylgår inte ihop. Då blev jag så jävla trött. Men för i helvete när går kalkylen ihop då?? (Skickade inte ett mejl med "för i helvete") Senare den dagen får jag ett mejl igen från DnBNOR där det står att min kalkyl går i hop på 450,000 kr. JÄVLA IDIOTER!


Ok provar med min bank, länsförsäkringar!! De är skit segar och ringer aldrig upp. JÄVLA IDIOTER.


Ringer sen SBAB där vi har våra befintliga lån. Det verkar gå bättre här. Men lyssna på det här: Pga av att jag är egen företagare så är de lite hårdare. Jag har skickat vår senaste årsredovisning, de senaste 6 månadernas resultat och balansrapport, min inkomstdeklaration 2008 och deklarerad lön för 2009. Tror ni det räcker???
Nu ska de ha mitt privata kontoutdrag så att de ser att lönen verkligen har gått in på mitt konto. Har ni hört? Det är ju inte klokt. Och eftersom jag skickar kontoutdraget så kan jag inte dölja något som jag köpt. Han kommer ju se allt jag köpt och det är ju rätt mycket plus att vi har 220 kr kvar på just det kontot.


Tror ni jag får lånet med 220 kr kvar på kontot?

Eat my shit säger jag. Ge hit lånet och sluta ta alla min energi. Jävla snor banker!!

7 kommentarer:

 1. helvetes jävla skit banker!!!
  vi skulle höja våra lån med 100 000...
  nja.....ni har en "påminnelse" här på 600 kr...
  ehhh , va??
  ät skit säger jag till swedbank!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Alltså DnBNOR är helt klart en skitbank! Det är deras standardsvar, 450 000;-. Jag och min fru fick samma erbjudande, trots ett större kapital på banken, inga avbetalningar annat än bilen på en struntsumma. Regelbundet sparande på minst 4000;-/månad.
  Hittade sen ett forum där det stod om just olika banker och DnBNOR är verkligen en sk*tbank!
  Jag håller tummarna för att du hittar en bra bank o att det går vägen! =)

  SvaraRadera
 3. Just ja, vi fick istället lån på vår bank, Nordea, men vi ångrade oss och ville inte köpa bostaden.

  SvaraRadera
 4. Skitbanker. Jag kan låna dig...eh, typ 25:- om det hjälper. Det är nog vad jag har i plånboken. Jag är ju trots allt en fattig student i en termin till.

  SvaraRadera
 5. Ett tag lånade de ut både till höger och vänster, nu verkar de helt sadlat om och vill inte låna ut alls.
  Håller tummarna för dig hur som helst.

  SvaraRadera
 6. Skaffa dig en rik karl, säger jag. Sluta sitt hemma och klaga på bankerna. Kom till mig och blek håret, sen skjuts ut med dig på Flustret och hitta karl. Min kan du tyvärr inte få ta över. Han är för snygg för dig. Och för bra. Och för rik.

  SvaraRadera
 7. Strävar E F O: Jaha det var som värts. Standard svar!?! Idioter eller förresten det kanske inte var i kronor utan euro! Det låter verkligen helt galet när ni t o m sparar 4000 kr/mån. Det är ju MYCKET!!

  Kommando: Hade jag läst din kommentar lite tidigare idag hade jag varit ägare till Radhuset. Jag behövde 25 spänn och lite till men Flygis hade säkert också lite att låna ut och kanske någon annan :-)

  Wicke: Det har gått både bra och dåligt för mig, men återkommer om det med ett inlägg.

  Flygis: Det kan du inte mena att han är för snygg, för bra och för rik OCH för damsugskunnig (för det har jag sett) för mig?

  SvaraRadera