15 augusti 2009

SBAB!

Fick ett samtal i går morse från SBAB som sa att ja men då var det klart då! Jag skickar dig ett lånelöftet. BRA, ÄNTLIGEN sa jag. Han börjar rabbla upp lite uppgifter om mitt nya boende och han säger bl a Bostadsrätt. Nä säger jag, det är en friköpt bostad, ett radhus. Jaha säger han, men jag har ju räknat på en bostadsrätt. Jahaja säger han då blir det ju lite annorlunda, en lite hårdare kalkyl.

WHAAAT THE FUCK (tänker jag). Det är inte sant. Så han ber om att få återkomma. Sen ringer han och säger att jag har får ett lånelöfte på 1,200,000 kr. 750,000 kr mer än vad jag skulle ha fått av DnBNOR.

Vad säger man, jo, TACK för det.

Men sist men inte minst så sket sig det med Radhuset. Jag hade för stunden det högsta budet, men säljarna valde de med det lägre budet. Det tyckte att det var lite för osäkert med min ekonomi. Mitt sista bud var 1,575,000 kr. Lån på 1,200,000 kr som Mäklaren ringde och fick bekräftat, men resterande som jag skulle ha varit tvungen att casha in själv ca 420,000 kr (inkl pantbrev och lagfart) hade ju de inget
bevis på. Så därför sket sig radhuset. Jag fällde några tårar av besvikelse, men det gick över rätt snabbt tack vare musiken. Jag valde först rixfm, men kände att jag behövde något argare. Så jag gick över till hårdrock på högsta volym.

Plus att jag ska ha fest i morgon, som jag ser fram emot, som fick mig på andra tankar. I like party!!

4 kommentarer:

 1. We are going to rock the HOUSE!!!!!

  SvaraRadera
 2. Det kan ju vara en blessing in disguise också!

  SvaraRadera
 3. Det ser ljust ut för din del! Jag har stand-by tills om 40 minuter. Jag kanske kommer!!!! Och då kan vi hitta en giftassugen överbliven karl till dig. Rik och ful.//snällFlygis.

  SvaraRadera
 4. Det kanske är meningen att du ska hitta ett annat ställe som är helt perfekt.

  SvaraRadera