02 augusti 2009

Bilder på MY LOVELY HOUSE!

Detta är huset som jag har bott i i 8 år. Jag känner stor sorg över att flytta från huset. Sen att en kärnfamilj splittras är ju också sorg såklart, men i det stora hela så känns det riktigt bra, framför allt för att barnen, i alla fall inte än, känner någon sorg, utan snarare så tycker de det är spännande.

Kanske kan det vara så att de tycker att det är skönt. Vi har inte bråkat mycket, men däremot så har det varit en stämning som varit till och från irriterat och mellan oss vuxna rätt så kärlekslöst.
Barnen däremot har blivit överrösta med LOOOOOVE.

I alla fall så vill jag visa mitt hus som jag lämnar snart:
Innan denna hall kommer man in först i en lite hall där skor och jackorna håller till.


Detta är ett litet sovrum som vi har gjort om till ett rum som "klädkammare".


När vi köpte huset var det ett litet litet kök, men vi byggde ut och gjorde om. Detta kök är otroligt ljust, härligt och mycket funktionellt.
Vardagsrum!
Detta var vårt nästa projekt, renovera badrum, men efter att min bästis, som är en otrolig inredare, fixade till toaletten så blev den nästan snygg. Tyvärr syns inte det på dessa bilder. Det som saknas på bilden är man inte ser riktigt hur badrumsmattan, BUDDA och spegeln bara smälter ihop. Färgerna är svartbrun och vitt.


Mitt hemmakontor!


Min toalett!


Yngsta sonens!


Äldsta sonens!


Här är vårt sovrum - i Gillestugan! Vi har haft vårt sovrum på många ställen i detta hus. Vi planerade innan separationen att flytta vårt sovrum IGEN för att göra gillestugan till en innebandy-arena eller fotbollsplan.


Min BASTU - som jag kommer att sakna otroligt, men som tur är så har ju mamma och pappa en bastu i sitt nyrenoverade hus.


Vår underbara tvättstuga, men utrymmen så det räcker och blir över.


Huset såldes för en summa som vi är mycket nöjda med. Rätt mycket av vinsten går tyvärr till reavinstskatten :-(

6 kommentarer:

 1. Sååååå fint!
  ( o kan d va så att bilderna är tagna till visning?)

  SvaraRadera
 2. Jag förstår din sorg, huset är oerhört fint! Hoppas allt går så bra det bara kan nu och du kommer trivas där du hamnar. Lycka till! =)

  SvaraRadera
 3. Barba: Tack och jag det är dem bilderna :-)

  S.E.F.O: Tack! Jag har kollat in ett radhus, men vi får se om EKONOMI tillåter :-)

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken kåk.
  Svar: Jupp, ibland så ;)

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha ett rosa hemmakontor. Men jag har i alla fall (snart) en rosa dator. Inte så illa. Bild finns snart i bloggen ;-)

  SvaraRadera
 6. Kommando: Nä men ser man på, jag har visst fått storbesök. Inte för att jag direkt är så förvånad. Jag förstod nästan att du skulle komma tillbaka, fast jag visste väl inte när. Welcome back!

  SvaraRadera