28 september 2009

Äh, nu har jag ledsnat på att vara SINGEL!!

(= måste köpa)

Man kan väl säga att jag har varit singel sen i början av juli. Vi bor ju fortfarande ihop, men det räknas väl inte?

Så alltså: Kvinna söker man!

Om det är någon av er som känner en singel kille eller om du kanske är en sån själv som läser detta med nedanstående egenskaper så tipsa/sök. Endast ansökningar med kort och bankkontoutdrag tas emot.

Det är först till kvarn som gäller. Jag kommer nämligen endast ta ut 50 av de första sökande, kanske att jag tar hjälp av en expert som jag känner och då blir det de första 100.

Det är alltså inte bra om du har dessa egenskaper utan ett krav.

Du ska ha mycket pengar. Vara egen företagare eller ha en chefsposition. Du ska vara generös och mer än gärna spendera dina pengar på mig, mina barn och mitt boende. Du ska vara generös, påhittig, omtänksam, romatisk, hjälpsam och social.

Du ska ha ett eget liv och egna kompisar. Du och Ditt kompis gäng ska vara äventyrliga och party. Dina kompisars flickvänner ska vara tjejer som inte stör sig på andra tjejer över huvudtaget. Du ska ha egna barn, helst inte små barn. Vara klar med din separation. Du ska ha en varm och kärleksfull familj och gärna en syster. Din mamma och pappa ska älska barn och ska vilja vara barnvakt till mina barn när det behövs, men också när det inte behövs.

Du ska också vara händig på det mesta. Du får vara mellan 36-43 år. Du ska vara vältränad (inte ett träningsfreak), se bra ut (super snygg behöver du inte va) och självklart ha snygga kläder. Du ska alltså vara utseendefixerad i lagom dos. Du får inte stå framför spegeln längre än mig. Du ska ha charm och utstrålning.

Sist men inte minst så ska du vara född i vågens- eller vädurenstecken eftersom det är de som passar bäst ihop med tvillingen.

Det enda som inte är ett krav, men det är bra om du är lättuppfostrad och trogen.

Har du några meriter utöver detta så är ju det alltid ett plus.

Det känns som att jag har glömt något, men men jag får väl lägga till det eftersom, om jag kommer på vad det är.

P.S Jag kommer att ha detta inlägg tills jag har fått in minst 50 ansökningar och jag räknar med att det inte kommer att dröja mer en vecka. D.S

9 kommentarer:

 1. ehhhh.....det e inte så att jag stöter på dig.
  jag måste bara tillägga att dom måste kunna Judas Priest.
  I studiesyfte!

  Eller hur??

  SvaraRadera
 2. Barba: Judas P, absolut en merit, men då måste jag ha en kille NU som har alla deras skivor och gärna texterna.

  Flygis: Vaddå ledsnat fort, det har ju gått 4 månader. Jag tror det är rekord. Jag fyttar ju snart in i huset och behöver lite ekonomiska bidrag.

  Chrissan: Du är väl inte ironisk? :-)

  SvaraRadera
 3. Nej, men jag tänkte på att det kanske kan vara lite svårt eller nåt att hitta en ny karl att ligga med när ditt ex ligger i dubbelsängen. Eller jag vet inte. Sen blir allting svart.

  SvaraRadera
 4. Flygis: Den här nya killen har kosing, så det får bli Hotell. 5-stjärnigt ska det vara va? Men sen blir allting svart, vad menar du?

  SvaraRadera
 5. Jag menar bara att jag inte riktigt vet vad fan jag menar. Men, jag är bra i sängen faktiskt. Och gillar dina barn. Barnvakt kan dock inte ordnas av dina blivande svärföräldrar och pengar har jag inga. Men jag är snygg i uniform. Så vad säger du? Ska vi göra slag i saken och gifta oss du och jag?//Flygis

  SvaraRadera
 6. Anonyma flygis: Hmmm.... ok jag vet hur du ser ut och säger du att du inte har några pengar så har du väl inte det, men jag vill nog ändå har referenser från två ex... annars blir det inget!!

  SvaraRadera
 7. Det här var det mest "kuliga" inlägg jag läst på ngn blogg länge. *asg*
  Det finns bitar som saknas, men å andra sidan kanske det inte är fullt upp till 50e platsen heller? ;-)

  SvaraRadera