23 september 2009

I am a beliver in HOROSKOP!

Som ni vet ska jag separera från min sambo och det gör jag med sorg, för han är en kille som har de senaste dryga 13 åren funnits vid min sida, stötta mig i allt jag velat göra och aldrig stoppat mig från att göra något. Han är för det mesta glad och är han sur eller arg så går det alltid över fort. Han älskar sina barn och är engagerad i dem. Han är inte den som tar initiativ, men han hänger för det mesta på det som jag kommer på.

MEN, jag hittade ett horoskop om han som är OXE och mig som är TVILLING.


Tvilling och oxe: I början kan ni göra varandra nyfikna eftersom tvillingen är så lössläppt vilket imponerar på oxen. Eventuellt kan det bli svårt att matcha era umgängeskretsar eftersom tvillingens vänner är så brokiga. Tvillingen älskar förändringar medan oxen vill gå på i gamla hjulspår. För ett långvarigt förhållande är ni inte idealiska för varandra.

2 kommentarer:

  1. hehehehe.....jag som oxå har en oxe , vet hur det är.....

    SvaraRadera
  2. Barba: Du är inte född i tvillingarnas tecken som tur är. Här kom ert horoskop:

    Kräfta och oxe: Er kärlek kan växa sig stark. Ni är båda intresserade av något långvarigt och stabilt. Dessutom förstår ni varandra och kan hjälpa varandra. Er kärlek blir bara starkare ju längre ni är tillsammans.

    SvaraRadera