04 september 2009

Jag är med hus!!

I dag kl 12,00 skrev jag på ett köpekontrakt. Jag har köpt mig ett radhus! Känns rätt lyxigt för en ensamstående mamma. Jag tror jag har överköpt mig lite, men what the hell. Radhuset är på 109 kvm, 13 kvm i biyta (ett förråd på tomten). Jag längtar till att flytta dit. Det ska bli så roligt att få fixa till mitt eget hus. Barnen kommer självklart vara inblandade i detta.

Min baksida fr o m den 6/11-09
Bild borttagen!!

En av mina badrum/toalett fr o m den 6/11-09 (Det första som kommer att renoveras)


I veckan var jag även och provade en bil. Jag blev helt såld, så nu kommer jag även att överköpa mig på bil. Det blir en Toyota Avensis. Fy fan vilken lyxkänsla. Jag måste bara ha. När jag kommer in i en sådan känsla så kan jag inte ens stoppa mig själv. Jag måste bara ha. Nästan så att jag ångrar mig att jag åkte dit för att prova. Men det viktigaste i mitt letande efter en bil har varit säkerheten i bilen. Avensisen vann 2009!!Jag tror att jag kommer att blogga en del om ekonomi i framtiden ;-). Hur man gör för att få ihop eller spara pengar.

ps. Flygis hoppas du vill dricka vin med mig på min baksida, fast det inte blir någon Mitsubishi (iof sig inte helt 100%) ds.

6 kommentarer:

 1. Tack tjejer! Var ju tvungen att ha ett boende innan den 30/11, så det känns jätte bra och roligt.

  SvaraRadera
 2. Grattis!!!! Självklart ska vi dricka på baksidan! Dock inte vin, eftersom jag är allergisk mot vin, jag kräks alltid av det. Sprit kräks jag också av, om jag dricker för mycket. Öl, kanske det ja. Kan man få öl? Måste man hjälpa till och måla om man vill vara full? Får man isåfall vara full när man målar?

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Jag kommer och målar och dricker vin oxå!!

  SvaraRadera
 4. Flygis, vi börjar att måla vid listerna, innan vi börjar dricka ÖL, sen kan vi vara fulla när resten ska målas. Nu vet jag!! Det var det de nuvarande ägarna var när de målade, FULLA. Målningen ser inte klok ut. De har slarvat som bara den. Mörkgrå färg är kladdat över de vita listerna. Ser för jävligt ut.
  Barba: Ju fler desto bättre, men som sagt INTE full vid målning av list.

  SvaraRadera