16 oktober 2009

Trött på din frisör?

Inte jag!

Mina barn var alldeles för långhåriga. Vad göra när man inte har tid med att springa till frisörer hit och frisörer dit??? Det problemet har inte jag!

I tisdags kom frisörskan HEM till mig och klippte båda mina barn och till på köpet så blev de jättefina i håret. BRA!

Men det är inte allt: När frisörskan kom, så hade hon även middag MED SIG. Det blev korvburgare eller som min sambo sa PARISARE. Hon hade även med sig lite grönsaker.Hon klippte och jag lagade till maten.

Kan det bli bättre? Frisören kommer HEM till oss och tar även med sig MAT och sist men inte minst så var klipp-priset BILLIGT och frisyrerna SNYGGA.

Detta hör egentligen inte till saken: men hon hade även med sig ALLA sina ungar och ett djur som sket på vår vardagsrums matta, fast å andra sidan ska jag separera och den mattan ska jag inte ha med mig till mitt boende utan den är sambons.
AVUNDSJUKA? Jag har TVÅ sådana frisörer.

4 kommentarer:

 1. fast min skulle aldrig skita på din matta!!
  och hade hon vin??

  SvaraRadera
 2. Jo, det heter ju Parisare, men jag kommer ju från Norrland från början och jag trodde inte att du skulle förstå om jag sa Parisare, jag trodde det var norrländskt. Hälsa din karl att han verkar vara smart ändå. Visst är jag bra? Visst har jag allt??? Visst kan jag höja priset? Visst borde Hundfan dö?

  SvaraRadera
 3. Jupp, lite avundsjuk faktiskt ;)

  SvaraRadera
 4. Barba: Näe, vin var det enda som saknades :-)

  Flygis: Du är skit bra. Du har allt, nästan för mycket. Priset är ok. Jag kan ta hunden, no problemas, hon får skita på sambons mattor när hon vill.

  Diana: Du kan beställa flygis. Hon har inte så mycket jobb och så så det spelar ingen roll vart du bor. Hon tar 50 kr för barn och 75 kr för vuxen för klippning och inga resekostnader. Sedan är det också bara att beställa en lätt lagad maträtt. Flygis, visst var det väl så du sa att jag skulle säga??

  SvaraRadera