14 mars 2009

Ett litet mellan inlägg innan jag forstätter med VÅRMODET!

Släkten är värst...

men jag har EN som I love!!

Kusiner har jag gott om drygt 20 st och en del i min ålder.
Men jag har en speciell kusin som jag tycker jätte mycket om.

Jag lärde känne henne på riktigt när vi var aupairer i USA, California.
Jag hade fått inspirationen från en kompis som varit aupair. Så jag bestämde mig att det vill jag också göra. Sagt och gjort! Resan gick till Carlifornia där jag som 20 åring skulle ta hand om en 4-månaders bebis, helt själv. Det är ju rätt galet när man tänker efter, men det fixade jag med galans.

Jag spenderade då min lediga tid till att skriva till kompisar som jag saknade, men ett brev gick till min kusin som jag inte hade någon kontakt med på den tiden, men som jag gärna ville ha kontakt med. Jag fick tillbaka ett brev där det står: JAG VILL OCKSÅ KOMMA TILL USA... Så cooooolt och spontant.
Jag var inte sen med att fixa en familj till henne. Jag vet inte hur fort allt gick, MEN DET GICK FORT. En dag var jag och hämtad upp henne på flygplatsen på LAX.

Där lärde vi verkligen att känna varandra. Vi hade våra bra stunder och våra duster.
Dusterna fick våra andra stackars vänner som vi träffade där vara en del av. Det var ord och inga visor. Men när hon kom igång var det bara för mig att knipa igen. Hade ingen chans mot hennes vokabulära ordförråd. Shit... jag vet folksom sitter som fågelholkar när hon kommer igång hahahaha. (You know who i am talking about, cuz). Dusterna är jag glad över för det var så vi lärde känna varandra och komma nära varandra.
Hon är i alla fall en underbar människa, snäll, gullig, trevlig, GLAD, party, mysig och framför allt rolig att prata med. Vi hörs inte ofta, men när vi hörs, DÅ HÖRS VI, som t ex igår, då pratade vi 1 timme och 53 minuter.

Hon är som en syster!

Ps. Det är hon som har maskeraden, som nu är uppe i 90 gäster. Ds.

Nu när jag har skrivit om henne ska jag skicka min bloggadress till henne, för den har hon inte.

7 kommentarer:

 1. Jadu käraste Cuz! Vad vore min fest utan dig?? Kommer att bli fantastiskt kul! Vi kommer kanske att vara lite omaka med tanke på att jag ska va Silvia. Lite väl präktigt bredvid en Superstjärna!(jag har dock bett sömmerskan spica till klänningen lite...)KAN välja den sexigare looken om jag vill. Blir troligen aktuellt lite senare på kvällen...Oj, vad vi ska parta!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Japp oj vad vi ska parta! Jag har lite svårt att se dig som en SILVIA, men däremot har jag lite lättare att se dig som en SEXIG silvia. Men finns hon? Tänk dig Silvia och Kungen i sängen.....

  SvaraRadera
 3. Helst inte....:-) Däremot skulle jag gärna se maskerad-Silvia med typ, George Clooney eller Persbrandt,mmmm.... Men, tror inte att dom kommer. Har inte fått nån anmälan i a f!

  SvaraRadera
 4. De är ju inte bjudna, skulle i så fall vara Seorge Slooney och Sersbrandt... sorry Sylvia :-)

  SvaraRadera
 5. Hej Cuz! Ska ocklså på festen och va en sierska/spåkärring! Vad är det som utmärker en sådan till det yttre? Du kommer att vara en strålande superstjärna!Ska bli kul att ses snart!!!

  SvaraRadera
 6. Hej Anonym ;-)! Du har säkert bestämt vad du/spåtanten ska ha på sig, men jag säger bara: Glöm inte kulan!!

  SvaraRadera