07 mars 2009

Spottkopp!

I dag har vi varit på yngstas innebandy match. Tjohooo, de vann med 3-2 och det var nog min och två andra mammors förtjänst. Dessa små barn är 6 år, men vi satt och skrek och hejade på ungarna. Så jag hoppas att efter denna matcha att de inser att det inte är någon LEK. Ja, så de vann med 3-2. Super ungar!!!

Sen på eftermiddagen så kom svärmor och svärfar som är hennes förtidigt pensionerade snubbe. Jätte trevlig! Svärmor var ute och byggde snömyshörna med yngsta medans äldsta var på kalas. Sen klämde vi i oss pizza och drack kaffe.

Vi pratade teknik jag och svärfar. Han var less på all ny teknik och då kom vi in på bloggar. Trots sin ålder och absolut inte inne i modesvängen på något sätt, visste han vem blondinbella, fahrman etc var. Sen kom vi in på att jag bloggar. På värmländska: Jaha gör du säger han. Japp, säger jag! På värmländska: Vad har du för adress då? Så jag säger då: http://thetvilling.blogspot.com, rätt snabbt.
Han höjer lite sin värmländska röst och frågar lite förvånat: spottkopp????

Jag har ju själv när jag säger adressen snabbt att det faktiskt låter som det. Jag viker mig av skratt. Lät roligt!!

Jahaja, så det är nu namnet på vår bloggadress!!

3 kommentarer:

 1. Hahaha, gissa vem som sitter här och säger adressen högt för sig själv ;)
  Säg Taffy snabbt tio gånger.

  SvaraRadera
 2. Har följt din blogg ett tag nu och tycker du skriver väldigt underhållande. Tyckte att det var dax att lämna en litet spår efter mig! :)

  SvaraRadera
 3. Roligt, jag är gift med en värmlänning. Ibland behöver man ett litet lexikon..

  SvaraRadera