27 mars 2009

Livet handlar om att PRIORITERA!

Jag hatar att PRIORITERA. Det betyder väl nästan alltid att man måste välja bort något BRA mot något bättre??
Det suger! Vad har jag fått prioritera bort nu då IGEN?
Jo denna gång var det mellan att vara hemma med barnen eller att träffa kompisar som jag sällan träffar plus att två av dem fyller år och i morgon har de sin födelsedagsfest.

Varför prioritera? Jo för att jag jobbar så mycket. Ca 3 dagar i veckan jobbar så långa dagar att barnen sover när jag kommer hem. De andra dagarna som jag är hemma så är det laga mat, läxa och läggdags. Inte mycket till kvalitétstid med kidsen.

Självklart så prioriterade (för övrigt så är det skit svårt att skriva och stava till prioritera) jag bort min kompisar framför barnen. Absolut inget svårt val, men vart fan är det där pillret som man kan stoppa i sig så att man bara behöver några timmars sömn per natt. Det skulle jag behöva som sover bort mitt liv. Jag behöver 8 timmar, vilket är på tok för mycket. Sover jag sex timmar så är jag trött dagen, vilket medför minskad effektivitet på jobbet. Inte bra!

Från en som hatar att prioritera!

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig!
    Jag har visserligen haft mycket kvalletid med barnen nu när jag varit sjuk ( inget ont som inte har nåt gott med sig) men när man börjar jobba varken orkar man eller har tid....så e det bara.....

    SvaraRadera
  2. Ja så e det bara... tyvärr! Det är bara att inse att vi lever i en hektisk värld.

    SvaraRadera