13 mars 2009

Skiiiit nöjd med min present, TILLS....

Om brosan är adopterad… har blivit lite osäker om eller inte. (Klicka på adopterad för att få veta bakgrunden om min ADOPTERADE bror.)
Men OM han nu är adopterad så måste man väl kunna adoptera bort han igen eller tror ni det finns någon slags ångervecka eller ångerdecenier,typ?

I min familj så är det INGEN som är speciellt sällskaplig, inga middagar, inga fira-födelsedags-kalas etc etc. Men det är ju rätt stort att fylla 60 år, fast inte i min familj dårå.
Något kalas har jag inte sett röken av så INGET kalas INGEN present, men okey då, en present kan de väl få ändå. Och som sagt 60 år är ju rätt stort, så jag funderade rätt länge på vad jag ska ge. Först tänkte jag en Internet radio, men det verkade krångligt, måste ha trådlöst Internet etc.
Jag fortsatte och funderade och funderade och funderade och funderade.

SEN KOM JAG PÅ DET. Jag har köpt en varsin Spikmatta, herregud vilken bra present. Kostade 600 kr, vilket jag tycker är rätt lagom. Plus att om man t ex är stressad, sömnproblem, ichias, migrän etc. så är den super. Pappa har en del av dessa problem och morbror har de andra problemen.
Fy sjutton vilken bra present. Rätt speciell också. Jag är….VAR riktigt nöjd.
TILLS min brorsa ringde en dag och var jätte glad. Han hade både kommit på OCH köpt en present.
Jaha, vad har du köpt?? Anntog att han köpt någon biljett till någon ståuppare eller något annat evenemang på musikenshus.
Näe, inte då!?&%!! HAN har köpt en resa till dessa två till Barchelona där de ska få se en av de största fotbollsmatcherna som man kan se…jo just de ja… bara fotbollsbiljetten kostar 7000 kr PER SKALLE. Matchen är mellan Barchelona och EL Madrid eller vad de nu heter. Ni som kan fotboll vet nog vad de heter och ni som inte kan fotboll skiter nog i vad de heter.

Joooråååå, nu känns ju min spikmatta JÄTTE BRA. Tror att jag faktiskt ska googla på adoptionsbyråer. Det MÅSTE ju finnas någon som vill ha honom.

5 kommentarer:

 1. Få fler besökare till din blogg:http://www.viraltrafik.se/?maljoh88

  SvaraRadera
 2. Real Madrid.;)

  Och om din brorsa är så rik så kan du ju ha höga förväntningar på present när du fyller!

  Tycker din present va skitbra. Ska köpa en spikmatta till min mamma när hon fyller i maj.

  SvaraRadera
 3. ÅH, stackars dig, jag tyckte också spikmatta lät bra. Jag köpte en gång en telefon till maken i julklapp (han är svår att köpa till) Jag var så nöjd och glad. Vad händer dagen före julafton tror du? Jo, han kommer hem jätteglad och visar att han köpt en NY TELEFON! F-n jag kunde ha strypt honom med telefonsladden.

  SvaraRadera
 4. Chrissan: Real Madrid va det ja :)
  Skönt att du håller med mig ang spikmattan.

  Wicke: Jag förstår din känsla hahaha men SLADD på telefonen?? hahahah

  SvaraRadera
 5. jag hade blivit gladare för spikmattan!bra present, tycker jag i allafall!

  SvaraRadera