12 april 2009

Det sista från maskeraden - Min kusins 40 års fest

Här har vi The Queen of the party - SILVIA. Detta är alltså min kusin som jag har skrivit om tidigare.
The Queen Silvia.

Festen var jätte kul. När alla 105 personer satt till bords så fick vi se en inspelad film med The Queen Silvia och det andra födelsedagsbarnet Snövit. Snövit är skådis på riktigt och rolig. Filmen var så bra gjord och rolig. Maten var skit god. Ingen pasta sallad här heller!!! Det var potatissallader, kött av olika slag, olika såser, sallad, bröd, ost, frukter etc etc. Kaffe och kladdkaka till efterrätt. Talen var underhållande, fast jag fattar fortfarande inte varför min kusins små systrars (alltså även dem mina kusiner), i deras tal till sin stora syster, betonade rätt mycket mer än vanligt, när de sa att deras storasyster var i USA med sin sköööötsamma kusin The Gemini.... fattar INTE??? I samband med detta uttal så visade också de kort på oss i t-shirts från Califronien där vi även hade tomteluvor på oss. UNGEFÄR SOM ATT DE SKULLE TYCKA ATT DETTA KORT VAR TÖNTIGT... Hallåååå! De här tjejerna är ju lite yngre än oss, de fattar inte att det är cooolt med tomteluvor, super snygga semester-firar-tröjor-från-CALIFORNIA.
Sen var det DJ och inte vilken DJ som helst. Bra på det mesta... Ja, i vilket fall så spelade han bra musik. Det var blandad musik för den blandade åldersskaran.
Bar med vin och öl.... Det var ju inget för mig. Jag körde med mjö.. eh koks.
Här har vi mina två kusiner. Sheriffan till höger, var den kusinen som jag umgicks med den helgen och vi lärde känna varandra. Hon har jag inte träffat på många år. Vi har aldrig umgåtts, men det kommer vi att göra nu. Sierskan! Ytterligare en kusin. Efter denna fest kommer nog vi kusiner att ses och höras oftare.


Här har vi, tyvärr, det enda kortet på en från maskeraden som INTE är släkt med mig, SOM TUR ÄR, för VEM vill vara släkt med en SLAGEN SLAMPA??

2 kommentarer:

  1. OMG vilken fest! låter hur kul som helst.

    SvaraRadera
  2. Vilka roliga bilder och beskrivning Cuz! Kul att du trivdes. För mig blev det ett minne för livet! Du var så jä--a snygg som Superstjärna! Fast det är du ju annars åxå!Tycker att du med ska ha fest när det är dax för dig! I'll be there!!!

    SvaraRadera