15 april 2009

Vem är JAG?

Efter min resa till Hudiksvall fick jag en beskrivning av mig själv.
Det fick mig att tänka lite hur jag är och på mitt liv. Djuuuupt! Det var min ena kusin som jag skrivit om tidigare. Hon - djup, Jag - ytlig - det är min beskriving. Så klart är jag inte rakt igenom ytlig, men jag gillar bl a utseende och mode.

I alla fall så tyckte hon att jag var en härlig person. Hennes beskriving av mig: Öppen som en bok, som ett barn. Precis så känner jag mig!!

I bland kan jag tycka att jag är född med en silver sked i munnen, men efter att sett och läst The Secret så har jag förstått att det mesta har jag skapat SJÄLV.

Livet är inte lätt, men om man bara ser negativt på allt så blir livet ännu svårare.
Mitt synsätt på nästa allt är: Allt ordnar sig, det kommer att gå bra.

Sedan kan jag absolut inte sätta mig in i människor som växt upp i ett helvete som incest, våld, droger, alkohol eller med föräldrar som struntar i sina barn. Jag nästan kräks när jag tänker på att det finns barn som lever i sådana förhållanden. Appro på det så ska jag inhandla UNICEF nålen - För varenda unge.

Jag kommer att köpa en till mig, en var till mina barn och så ska jag köpa en var till min fadderson och hans lillebror som jag har i Afrika.

Men nu skriver jag om mig och min och mitt sätt att se på livet. Mitt motto: Allt ordnar sig. Kommer det motgångar så försöker jag ta fram allt det positiva som motgångar faktiskt medför. Tack vare mitt synsätt så har jag gått igenom livet utan större motgångar. Jag har gjort allt jag vill göra som t ex varit i USA två år som aupair, gått en Universitetsutbildning, fått två friska härliga ungar, tagit MC-kort (för andra gången) och nu har jag eget företag.
Vad mer vill jag ha eller göra... vet faktiskt inte, förutom att alla jag känner får ha sin hälsa i behåll. Livet får liksom bara rulla på nu... Fast tvilling som jag är så kommer jag nog snart på något jag vill göra ;-)

Öppen som en bok, som ett barn. Så bra beskriving av mig. I bland blir jag riktigt arg på mig själv för jag säger ibland lite för mycket om mig själv. Jag är rak och uppriktig. Jag älskar att chocka. Har en nära vän som är ganska mycket äldre än mig och jag kan bara inte låta bli att säga snuskiga saker, bara för att chocka, fast det är inte så kul för hon blir inte chockad längre.

Våga ta vara på livet. Va inte rädd att hoppa på drömmar. Det ordnar sig.

Kram från lilla mig. Kom ihåg att jag är lite schizo så i morgon kanske det är annat ljud i skällan. Mhohahahahahahahaha. I like life!

7 kommentarer:

 1. Hej, på flera ställen läser jag om "The secret". Vad har jag missat? Är det en bok?
  Förlåt en dum men jag vet inte vad det är och jag blir så nyfiken.

  SvaraRadera
 2. klart att allt ordnar sig...alternativet är att ta livet av sig.

  SvaraRadera
 3. Wicke: kopiera denna länk så kommer du till ett av mina inlägg angående the secret. Där kan du klicka dig vidare till the secrets sida: http://thetvilling.blogspot.com/2009/01/halleluja-eller-vad-man-sger-jag-r.html

  SvaraRadera
 4. Hej Anna: Kul att du hittade hit. Men visst är det så att allt ordnar sig, bara man har den egna kraften att kunna ta sig i kragen. Tyvärr tror jag inte att alla har det, men att ta livet av sig känns på tok för drastiskt. Det finns andra vägar.

  SvaraRadera
 5. Jag som faktiskt känner dig väl vill bara påpeka att det mest underbara med dig ÄR JUST din öppenhet! Det är tryggt att veta att man pratar med nån som faktiskt säger det hon MENAR!! Dessutom är jag helt enig med dig att livet är vad man gör det till och att allt ordnar sig!! Carpe Diem!!

  SvaraRadera
 6. miathecuz: Det är så roligt när du läser och kommenterar i min blogg. Carpe Diem! Tack, det är faktiskt något jag glömmer. Jag bara stressar nu för tiden.

  SvaraRadera
 7. Verkar som om du har kommit en bra bit ;)

  SvaraRadera