14 april 2009

Japp - där satt den!

Jaha då är man hemkommen från akut husläkarmottagningen. Ca kl 17,30 ådrog sig min yngsta det berömda jacket under hakan. Eftersom sambon hade bilen fick vi åka Taxi in till stan. Vart f-n är min Audi a3, den vita med tonade rutor? Jag måste nog lägga ner lite mer energi på The Secret om jag vill ha bilen. I alla fall när vi väl var där så var det ca 100 andra också som var där, men som tur var så fick vi komma in rätt snabbt.

När jag såg jacket direkt efter fallet så tyckte jag att det såg ut som en krater, alltså jävligt stort och djupt. Men sen när jag såg det på mottagningen så kändes det som att jag bara ville ta lillen och dra hem. Jag kände mig löjlig som åkt dit med det där lilla såret. Faktum är att det var nog inte så löjligt för det var tre personer inne och kollade om de skulle sy eller limma. Det slutade med en limning.

Nu sitter kidsen och softar framför favoriten: Svampbob fyrkant. Dags att joina dem och gosa lite, innan det är lägg dags för dem båda.

7 kommentarer:

 1. du gjorde rätt. just när det är i ansiktet vill man ju att det ska läka snyggast möjligt.

  SvaraRadera
 2. Du visade ju bara att du är en bra mamma!! Å nu slipper han ett fult ärr...

  SvaraRadera
 3. Skönt att det gick bra! Inte kul alls sånt där:(

  SvaraRadera
 4. Hej, tur att det slutade bra. Men du.. Vad är en hyacintbuske? Läste ett äldre inlägg...

  SvaraRadera
 5. Wicke: Jag tror jag skrattar ihjäl mig. I dag pratade jag med en dam som är rätt bra i trädgården och jag nämnde att du inte visste vad en hyacintbuske var. Då tittade hon undrande på mig och frågade mig också vad det var. Då sa jag: Ja men det kanske är ett träd då!! Hon: ? Då började jag anna oråd: Tänkte lite och lite till och började sedan att tokskratta åt mina trädgårdskunskaper. JAG MENADE SYRENBUSKE!! same same shit

  SvaraRadera
 6. Tack alla för era snälla kommentarer. I like you. I alla fall så mår lillen bra och tycker nog att det är rätt cool att ha massa plåster på hakan.

  SvaraRadera