05 april 2009

Maskeraddagen!

Åh skönt nu är jag tillbaka... jo jag började att blogga eller åtminstone försökte. Någon som försökt skriva på datorn med 1 cm långa lösnaglar??
Jag försökte..gick inte så bra, så jag var i väg en stund alldeles nyss och klippte av skiten, för att ta bort de GÅR INTE.

I alla fall så hade jag och kusin Maria från Gävle en mycket skön dag. Åt frukost, softade och sen tog vi en promenad i gassande sol in till Delsbo City.
Väl där, efter en dryg 2 km promenad, åt vi lunch på en resturang, där vi satt ute. Super skönt! Sen drog vi in på ica och köpte mina bakfylle medicin.

Tips vid bakfylla:
Först på morgonen när man vaknar upp med huvudvärk och ni som förstår bättre, ångest, tar en banan, dricker cola, sportdryck eller vad som helst och tar två alvedon eller en impren. Sen somnar man om! När man vaknar nästa gång så är ångesten borta, VAD bananen för vet jag inte, men ångesten är bort OCH huvudvärken. Då tar man en banan till för att få energi. Resten av dagen är man ju alltid lite trött, men bakisen är borta.

I alla fall så slutade det med att vi fick det väldigt brottom. Gick de två kilometrarna tillbaka i RASK takt. Kom hem vid 14.30, vilket betydde att vi hade EN timme och 15 minuter på oss. Jo ni, tackar!! I vanliga fall vill jag ha minst två timmar på mig för att göra mig iordning för en utgång...händer aldrig att jag får så lång tid på mig på grund av min tidsoptimism. Och DEM gångerna har jag INTE lösnaglar, löshår eller lösögonfransar. Löshår gick bra att sätta på, lösfransarna gick också, till min stora förvåning, bra att sätta på. Väl färdig med allt så skulle lösnaglarna på, hade väl si så där 1 minut på mig. Har satt på mig lösnaglar förut, men dessa var JÄTTE konstiga, till slut så läser jag på förpackningen, NAGELTIPPAR!!! Faaaan också! Tipparna var säkert 2 cm. VEM har sådana långa naglar...äckligt ju.
I alla fall så fick jag på dem TILL SLUT. Eftersom det INTE fanns någon tid till att fila och sånt shit så målade jag rakt över kanter etc. Såg bra ut i mörker, men INTE i dagsljus.

Hann inte måla dem hemma. Det gjordes på förfesten. Sen kom vår skjuts som skulle föra oss vidare till FÖRFESTEN.......

BILDER KOMMER ATT LÄGGAS IN EFTERÅT... någon gång i veckan

4 kommentarer:

 1. Ser fram emot de bilderna ;)
  Svar: Hmm, tänk att vara 25 och ha tre ungar i åldrarna 18, 17 och 15 ;)
  Nej, du trodde nog att jag var så ung, bah fö ja e så mogen ;) Hihihi.
  37 är jag och fyller 38 i sommar, strax innan jag ska bli mormor.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle också vilja se dina naglar - MED skarv. haha.
  Ha det bra, jag sticker till mina häxpolare snart.

  SvaraRadera
 3. ska absolut testa banan tricket....

  SvaraRadera
 4. meeen långa naglar är ju så snyggt!

  SvaraRadera