08 januari 2009

Ett FULARE jag!

Fan också det här funkar inte. Jag är en lögnare. Ni som följer "DAGENS STEG MOT ETT SNYGGARE JAG" som jag har i sidomenyn. Ni tror säkert att jag blir snyggare och snyggare. Så är inte fallet. Jag ska göra en till lista i sidomenyn som ska heta "SÅ HÄR GÖR JAG FÖR ATT DRA NER MITT UTSEENDE SÅ LÅNGT DET GÅR I SKITEN".

T ex dagens steg mot ett fulare jag.
* Druckigt ett litet glas vatten på hela dagen, åt en liten tallrik med fil (i och för sig en matsked med linfrön i = skit äckligt) till frukost.
* Lunch en halv SUBWAY toast med steak & Cheese (skit god).
* Druckigt kaffe, rökt två cigg (trots att jag slutat). Lunchen åt jag kl. 12,30. Nu är kl. 20,00 och har fortfarande inte ätit middag p g a att jag fortfarande jobbar. Kommer att jobba till kl. 22,00 för att sen åka hem och göra som igår, äta glass, åt några kex med ost och en halv chockladkaka, tror faktiskt inte att det var allt jag åt, men det är vad jag kommer på nu.

Detta har inte hänt, men kommer säkert att göra det. Jag kommer säkerligen att kolla på några avsnitt med OC. Fick en box med OC säsong 1 i julklapp. Sen kommer jag nog läsa bloggar ikväll till FÖR sent och inte få någon skönhetssömn överhuvudtaget och vakna upp med ett lite rynkigare ansikte.
Jag kommer säkert inte heller orka tvätta bort mitt smink och vakna upp med blämmor och ytterligare några extra rynkor i ansikte.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Dina dagar ser ut som mina i bland! I bland har jag jobbat utan att kunna ta rast och då kan jag ha ätit frukost kl 8:15 och kommer hem vid 19 och äter då! Inte bra!!

  Vråläter gör man då och det är verkligen inte bra! Vi kanske skall peppa varandra? Kanske du skulle ha med dig lite so mdu kan äta utav på jobbet! Vad jobbar du med?

  Roligt inlägg tycker jag, och det är nog vanligare än man tror!

  Kram Sus

  SvaraRadera
 2. Sus:Tack!! Jag blir jätte glad över dina kommentare. Kul! Det skulle nog vara en bra grej att peppa varandra. Kanske skulle starta en lite gå-ner-i-viktklubb på våra bloggar eller något? Detta var inget genomtänkt, MEN en tanke. Jag jobbar med redovisning & löner.

  SvaraRadera