15 januari 2009

Min senste grej!


Do not forget that i am a gemini!

Jag ska börja utbilda. När? Om några år. Jag måste skaffa mig mer kunskap och erfarenhet inom det som jag jobbar som: Redovisningskonsult.

Jag har gått kurser inom bokföring & bokslut som inte har gett mig så mycket = dåliga utbildningar. Därav mitt nya påfund. Jag ska i framtiden utbilda inom redovisning. Jag vet precis hur jag ska gå till väga.

Jag har en universitetsutbildning inom Personal, Arbete och Organisation. Och så här i efter hand så vill jag säga: Univeritets utbildningar sucks!! Varför? För det första så är jag praktiskt lagd.
För det andra: 200.000 kr i studielånskulder.
Får jag inte konkreta kunskaper så kan det lika gärna va. Inom PAO som är en beteendevetenskaplig utbildning så var det arbetsrätten och företagsekonomi som var konkret resten var bara massa abstrakt skit. Sen hörs det ju på namnet VETENSKAPLIG utbildning.

Jag ska börja utbilda. Mina utbildningar inom detta ska bli skit bra, men det blir nog inte förrän om ett par år i alla fall.
Jag gillar ju att stå i centrum så det ska bli min grej "in the future"!

Halva priset för bloggare på blogspot.com ;-)

4 kommentarer:

 1. The secret funkar verkligen!!
  =)

  SvaraRadera
 2. får jag va med?Som personlig coach/uppsnyggerska? Att bli snyggare gör underverk för karriären.Du borde veta, som är så good-looking!

  SvaraRadera
 3. Jag är också inne på det där med att utbilda.
  Tycker inte heller den beteendevetenskapliga utbildning jag gick var så mycket att ha. Inte för mig som redan hade 12 års erfarenhet iaf...Väldigt lätt gled jag igenom...

  SvaraRadera
 4. Barbabitch: Jaa, jag sa ju det :-)

  Flygis: Att du ens frågar, ödmjuk som du är och men bara du gör mig snyggare än dig.

  Chrissan: Det verkar som att det är många oss på det här stället. Skönt att få höra någon som håller med mig. Så du är inne på att utbilda, i vadå?

  SvaraRadera