13 januari 2009

Jag har varit omringad - pust... hemma och äntligen fri!

I dag har jag fått sitta på mitt älskade kontor. MEN det har varit fruktansvärt. Egentligen borde jag be kommandomamman om ett expertutlåtande angående dagens väder. Hon kan det bättre än mig, framför allt den visuella biten.
Men jag gör ett försök.
DET HAR VARIT GRÅTT, TRIST OCH TRÅKIGT. Bara för att trycka till mig lite extra så har jag varit omringad av solbrända hantverks killar som har varit i Thailand. En av dem skulle ju också prompt visa mig och ge mig förslag var jag ska åka om jag ska åka till Thailand. Vi har börjat spara och åker väl sådär runt mars ( han rekommenderade mars) 2025. Sambon sa (via msn) att det är bra för då kan man börja planera vad man ska ta med sig. Jag sa att jag har redan packat. Då frågade han om jag packat tankborste. Japp! Sen frågade han om jag packat passet. Kanske måste vänta med det, behövs antagligen förnyas. Inte för att jag kommer att vara mindre snygg eller se äldre ut, NEJ, utan för att det upphör att gälla 2016.

Varsågod att klicka på bilden

13 kommentarer:

 1. Halkade i geggan på gräsmattan när jag skulle hämta posten. JÄVLA SKITSverige! Lite Thailand vore fint. Vi åker om 18 år, då bör alla ungarna ha flyttat hemifrån!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, halkade i geggan... Förresten vill du följa med? Kul! Precis, barnen får vara hemma och partaja sönder våra hem lagom tills vi återvänder efter ett halvår eller så.

  SvaraRadera
 3. Om utmärkelsen.
  Exakt.
  Om du vill så lägger du upp den på din blogg o skickar den vidare. Enligt vissa är det så man ska göra inom bloggvärlden. Men ibland har man ju bara ingen lust....eller orkar...;)

  SvaraRadera
 4. Haaha ;) Skrattade gott åt det här inlägget ;)

  SvaraRadera
 5. Hahah!pratade med sambon på msn... Gud vad underbart det är att bo i det här skitgrå landet med vintersjukdomar och gegga!Snacka om att man tar vara på livet alltså.

  SvaraRadera
 6. vi kan ta en gruppresa alla vi som ska åka 2025.
  har börjat banta inför resan.. är kankse klar då.

  SvaraRadera
 7. Diana: Tack det värmer ;-)

  Flygis: Ja nu var han på jobbet och jag hemma. Det har hänt att jag sitter på kontoret och han i vardagsrummet att vi använder msn. Det är ca 4 meter. Äjj-käjj hade halkat i geggan idag, hahaha. Hoppas bara det var sant.

  Kvinnan med koftan: Allvarligt, det skulle ju vara jätte kul, ett gäng kvinnliga super bloggare i Thailand. Here we come!

  SvaraRadera
 8. Vad sägs om Birka Paradise.....
  I maj 2009
  =)

  SvaraRadera
 9. Du är sååå rolig, det hade jag inte märkt förut. haha!

  Din vän /M

  SvaraRadera
 10. Barbabitch, det låter ju som att komma så nära Thailand som det går till en vettig peng.

  Kära M, Tack! Jag blir en helt annan person bakom min blogg :-). Fast det var faktiskt en gammal jobbar kompis till mig som tyckte att jag skulle bli ståuppkomiker. Jag har mina moments. Fast det är INGEN som skrattar om jag berättar en rolig historia. BARA jag!

  SvaraRadera
 11. Ja, det är sant att jag halkade i geggan! Geggan beror på flitigt fotbollsspelande, i mars brukar vi få lägga ut stenar som folk kan hoppa på för att hålla sig torra.

  Men vi har ingen inkopplad tvättmaskin just nu så det passar fint att sätta sig på röven i lera.

  SvaraRadera
 12. En sak till; vad det gäller vår gruppresa så är vi kanske många nog att chartra en buss? Och så skulle det väl vara trevligt med likadana joggingdressar? Kanske med vår bloggadress tryckt på ryggen?
  Skall vi ta en träff där vi börjar planera?

  SvaraRadera