10 januari 2009

Vad händer!

Vaknat kl 09,30. I love sovmornar! Sen ska jag tvinga bort min äldsta från PS3 för att antingen läsa en bok eller åka och åka skridskor.

Sen ska jag försöka plöja igenom mitt eget företags redovisning samt bokslutet. Suck, har verkligen det hängande över mig.

Därefter ska jag nog ta en promenad och förska stöta på något roligt att blogga om. Något som piggar upp lite i livet.

Det blir nog också något sällskapsspel med innan middagen eller något annan kvalitetstid tillsammans med barnen.

I kväll när de små tittar på någon film och trycker godis och chips ska jag ta en av deras sackosäckar, en skål med godis + dricka. Ta med det ner till tvn där nere. Mysa till det lite extra med en fleecefilt.
Sen ska jag titta på THE SECRET. Sedan min lillebror som också är egen företagare rekommenderade The Secret till mig så har jag blivit en fan av det. Det blir som en slags religion. Vill man ha något i livet så är detta en av vägarna att gå. Jag har testat och det funkar. När jag tänker tillbaka på mitt liv så inser jag lite att jag har till viss del alltid använt mig av The Secret utan att veta det.

3 kommentarer:

 1. Hade också sovmorgon till 9.30 idag. Sååå nice!

  SvaraRadera
 2. Hej hej!!
  vad kul att du gillade min blogg!

  The Secret har jag aldrig sett (läst... för visst är det en bok också?) men den låter ju helt klart spännande när du beskriver den så...

  Hoppas du får en mysig kväll!! =)

  SvaraRadera
 3. Hade oxå sovmorgon... men vaknade givetvis 7. trevlig kväll!

  SvaraRadera