07 januari 2009

Tid för fika, shopping och partaj för mamma !?!


Jag är en mamma som tycker att det är asap tråkigt att sitta och leka med barnen, men jag gör gärna saker som t ex åker och badar, åker skridskor, åker pulka. Det blir mycket åkande :-).

Men en kväll i veckan är MIN. Jag behöver inte hämta barnen, vilket innebär att efter jobbet gör jag precis vad jag vill. Sedan jag startade företaget har många utav mina lediga dagar gått åt till att jobba, tyvärr. Men i vanliga fall brukar jag träffa en kompis som också har två barn i mina barns ålder, 5-8 år och även har en ledig dag i veckan. SAMMA DAG SOM MIG!! Vi brukar shoppa och äta middag eller bara fika. Det är riktigt trevligt! I bland händer det att det blir en bio.

Jag gillar också att gå ut och festa med kompisar. Det händer ungefär ca 6 gånger per år. 2008 blev torr! Jag var ut ca 3 gånger.

Jag har faktiskt också varit utomlands en vecka tillsammans med en kompis. En vecka utan barnen. Jag trodde jag skulle dö. Min kompis som varit utomlands tidigare utan sina barn sa att jag kommer inte att dö eller längta ihjäl mig efter mina gullungar. Hon hade HELT rätt. Jag hade kunnat vara borta en vecka till. Det är verkligen något jag kan rekommendera, om man tycker att det är kul att umgås med vänner och vara utomlands. Vi var på Playa del Ingles. Det var Party, sol, bad, shopping och vila. Helt underbart!

Detta inlägg skrev jag för att du ska få veta vilken mamma typ jag är. Jag vill veta vem du är och vad du gör på din egna tid eller OM du har någon egen tid????
Klicka på simson mamman Marge till höger av min blogg så kommer du dit där kommentarer kan lämnas angående detta.

2 kommentarer:

  1. När barnen var små sög jag när det gällde att ha egen tid. gnällde gjorde jag gärna över det oxå.. mannen försökte puffa på att jag skulle göra något men jag ville väl vara martyr..
    Nu är det stora och jag har kommit igång med att träna. det gillar jag!

    SvaraRadera
  2. Va skönt att du har tagit dig i kragen och börjat göra något för dig själv! Det behöver vi människor. Vi kan inte bara "serva" andra.

    SvaraRadera