15 januari 2009

I går!


Igår var jag och köpte hårtoning.
Ja, bara så där alltså. Ingen anledning alls. Det blev mörkbrunt. Måste bara sola en gång till innan jag gör den, för mörkbrunt blir nästan svart har jag hört. Men då kanske det inte blir några nyanser av någon annan färg.Var hon tvungen att vara så tydlig, alla i rummet hörde! Det var ju inte tyst och diskret direkt heller.

8 kommentarer:

 1. Tja babe!
  För att svara på din fråga...inga nyanser o det blir säkert asbra!

  SvaraRadera
 2. Jag följer gärna o solar ikväll-......

  =)

  SvaraRadera
 3. Tack Barbabitch! Skönt! Det är tur att man har en stark självkänsla så att man inte bryr sig ett dugg om små petitesser. Vet inte när jag har tid att sola men det blir tidigast i helgen.

  SvaraRadera
 4. Kuuul expedit =(
  Men roligare att du följer mig nu och jag dig =)

  SvaraRadera
 5. Flygis hjälper dig med slingor för 300 spänn on det blir fördjävligt. I värsta fall kan de bli röda, men rött är bättre än grönt, såvida man inte står vid rödljus förstås!

  SvaraRadera
 6. Anonym: Tack, backup är alltid en trygg säkerhet. Står aldrig så länge vid ett rödljus ;-)

  SvaraRadera
 7. Sus: Kul att du vill följa min också. Kolla inlägget innan denna så förstår du vad jag menar med "Var hon tvungen att vara så tydlig, alla i rummet hörde! Det var ju inte tyst och diskret direkt heller." Hade det varit en expedit hade jag hoppat över disken och bråttat ner henne :-)

  SvaraRadera
 8. VARNING!
  Kolla att det verkligen ÄR den kulör som står på paketet: skärskåda tuben efter kulörbeteckning eller siffror, annars kan det gå som för mig...

  SvaraRadera