01 januari 2009

Polis-sambo!

I går blev jag bevakad och frihetsberövad.
Vi skulle fira nyår här tillsammans med två andra familjer och varav ena familjen skulle sova över.
När jag sitter vid datorn kommer min sambo in och säger att jag måste sluta och blogga för vi måste städa, göra oss iordning, börja att fixa med dukning och mat etc.
Måste han säga till mig. Jag hatar när han säger till mig att göra saker.
I alla fall så åkte han och handlade det sista. Innan han åkte så sa han att jag skulle fixa ungarnas kläder så det var klart i alla fall.
Det kändes som att han var bort 5 minuter, för när han kom tillbaka GISSA vem som fortfarande satt vid datorn, hm, jo, jag. Han blev lite sur och irriterad.
Suck, jag fick väl masa mig ifrån datorn då.
Jag tog mig i kragen och fixade ungarnas kläder.
När jag hade gjort det så sa jag till honom att jag bara skulle gå och blogga lite. Vet ni vad han säger, han säger: NÄE det ska du inte, han skrattar lite och det gjordet jag också och frågade VAAARFÖR?
Han meddelar då igen att vi skulle ha främmande. Jaha, men vad ska jag göra nu då, frågade jag. Rätt skön fråga faktiskt.
Ja, du kan väl plocka undan lite och damsuga.
I alla fall så har jag inte bloggat något förutom ett GOTT NYTT ÅÅÅÅÅR på det nya året. Det inlägget fick jag lite snyggt så där smyga mig in på kontoret för att skriva. Jag ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande lever, ni som följer min blogg. Jag har under......

Shit, nu kommer sambon upp, undrar om han kommer säga något? Pust, nu gick han. Det är lugnt, verkar som att jag får blogga nu.

I vilket fall så var jag under gårdagskvällen in på kontoret i bland och kollade om någon hade varit in på min sida och så kollade jag på era bloggar om ni uppdaterat. Tror ni det var lätt? Som sagt så kände jag mig bevakad och jag kunde inte under några omständigheter visa sambon att jag gick in på kontoret, för att han skulle bli rejält sur. Så jag fick först kolla vart han var, inte tända lampan i kontoret och snabbt kolla in min blogg och blogguppdateringarna. Allt detta tog väl sammanlagt ca 2 hundradelssekunder. Polis-sambon var mig i hasorna!!

4 kommentarer:

 1. Du var säkert för packad så han gick efter dig för att kontrollera om du skulle kräkas i hans obäddade säng.Som du inte hade bäddat för du bara sminkade dig hela tiden.

  SvaraRadera
 2. hahaha, här snackar du med en som har kroppskontroll (= bl a inga kräkor). JAAAAG bäddar inga sängar!! Sminkningen går alltid i första hand, ALLTID

  SvaraRadera
 3. Haha!
  Förstår inte vart min make o barn menar när de säger att "jag bara sitter vid datorn jämt"...;0)
  Som tur är så bloggar jag ju en del från mobilen, så då vet de ju inte att jag bloggar...tror jag skickar sms el så...;0)

  SvaraRadera
 4. Chrissan: aha, det där med mobilen måste jag nog lära mig. Krångligt?

  SvaraRadera