16 januari 2009

Sorg!Jag brukar försöka stöta på något att blogga om, men INTE det här. Jag var en av de passagerarna som satt på upptåget i Upplands Väsby idag för att färdas till Uppsala.
Jag satt där i lugn och ro och hoppades på en lite tupplur. Jo du tjena!!
De ropar i högtalarna att de inte vet när vi kunde få åka p g a en olycka. OLYCKA, tänker då direkt på att någon hoppat framför tåget och slitits i bitar, sprutande blod och lösa kroppsdelar och ....hm oj förlåt skenade visst i väg lite.

Allvarligt talat så hade jag riktigt svårt att hålla gråten borta. Jag fick blinka bort tårarna flera gånger. Jag visste ju inte vad som hade hänt, men mina misstankar har visat sig stämma. En person har blivit påkörd står det i UNT. Än så länge har vi ingen aning om vad som hänt men jag tror det är självmord. Tänk er denne persons nära och kära. Fy faaan, vad jag lider med dessa männikskor. VARFÖR???? Det mesta ordnar sig OFTAST till det bästa.
Vad är det som gjort att denna människa vill lämna det här livet? Ja det kan vara mycket, men fy förbaskat va onödigt.

Jag känner mig helt lam.

Jag kom hem till slut efter en bussresa till Arlanda och från Arlanda till Uppsala. Olyckan hade skett mellan Arlanda och Upplands Väsby. 16,30 skulle jag ha varit hemma men var hemma vid 18,00.

Kram till alla mina läsare, vänner och bekanta. Ta hand om er och era kära.
Jag ska nu gå och sitta i samma sacco säck som ett av mina barn. Han vill så gärna att jag sitter där och tittar på tv med de.

4 kommentarer:

 1. Usch...livet är skört...bäst att våga leva medans man har chansen!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, couldnt agree with your more!

  SvaraRadera
 3. Men så hemskt! Förstår att du känner dig sorgsen...

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hemskt! bara tanken att ngn vill ända sitt liv så får en att känna sig bedrövad.

  SvaraRadera