26 januari 2009

Tack Länsförsäkringar!

Jag har blivit helkund hos länsförsäkringar därav gårdagens söndags utflykt.
Jag, sambon och barnen var på ISHOCKEY. Vi såg Almtuna vs Mariestad.
Det var skit roligt och spännande. De släckte ner ishallen precis innan. Ett ljus snurrade omkring på isen med ALMTUNAS logga. Högmusik spelades i högtalarna. Hårdrock! Sen komma alla ALMTUNA spelarna ut på isen. Riktigt coolt! Sedan kom motståndarna.
Almtuna hade en hejar klack med trummor och grejer. Häftigt, faktiskt.
Där ska jag vara med någon gång. Min yngsta funderar på att börja spela hockey. YES, då har jag min chans att stå med i hejarklacken.
I pausen fick man köpa en eller flera puckar och vara med i en tävling.
Vi köpte två puckar och man skulle kasta pucken så nära mitten som möjligt. Vinsten var 3 kg godis. Jag fick lotten på mig att kasta. Tror ni vi vann?
Ja, nu är det så här, att man kan inte vara bra på allt. Jag tror inte ens att jag kom in i ringen som var rätt stor. Min yngste är en MYCKET dålig förlorare. Tror ni han var glad på mig?

Matchen slutade 3-1 till ALMTUNA och vi åt middagen på MAX.

Ja just ja, Tack Länsförsäkringar för biljetterna som vi fick GRATIS (annars kostade en biljett HUNDRATJUUUGOOO KRONOR, för en vuxen. Barn är förhoppningsvis billigare.

3 kommentarer:

 1. själv tycker jag att hockey är trist, äter mest när jag är på match....
  och man kan inte vinna allt, någon annan måste oxå få chansen.

  SvaraRadera
 2. Gillar hockey men jag kan tala om att barnkanske har billigare biljetter men det är INTE billigt om de skall spela. Övertala dem att löpning är skitkul! ;-)

  SvaraRadera
 3. Ishockeymatcher på plats ger en skön känsla på något vis. Och till skillnad mot fotboll så brukar det vara bra stämning. Så, kast med liten puck...inte din grej? ;)

  SvaraRadera