24 december 2008

Festa festa feeeesta!

Nä nu känner jag att jag är bra less på allt om julstäd, jul, julklappar, julgran etc etc etc.

Jag älskar att gå ut med kompisar och festa, träffa folk och prata med folk. I vanliga fall så går jag ut kanske 1 gång varannan månad. Men det här året har det kanske blivit 3 gånger. 3 GÅNGER PÅ ETT HELT ÅR!!!
Jag VILL gå ut och festa, men det går inte.

Jag har ungefär hela hösten och nu hela vintern velat gå ut och festa, men på sammagång så vill jag inte göra det förrän jag har gått ner i vikt och att mitt hår vuxit ut mer. Klippte mig rätt kort för skit länge sen men pga av mitt nordiska och jävligt slitna hår så vägrar det att växa ut. Sedan vill jag inte gå ut förrän jag gått ner i vikt, minst 3 kg. Det verka ju också hopplöst, speciellt när vi hade 20 st 100g chockladkakor hemma. Notera "hade", jo just det ja, HADE, för jag har ätit upp nästan alla, ca 1 st/dag. Jag vill ju så gärna gå ut varför kan jag inte då låta bli GOOOOODIS och varför är det så jävla svårt att stoppa i sig 3 st silica tabletter varje dag. Har en burk som står på hyllan.

Förresten så såg jag ut som skit i håret idag på självaste julafton, fast det var väl ingen som brydde sig om det.

5 kommentarer:

 1. Äh,det är ju när man är full man tycker man är riktigt läcker!Skit i att du är fet och ful i håret, och ut med dig!ta med mig!

  SvaraRadera
 2. Jag tar gärna med dig, men då får du bryta ditt alkolöfte först.

  SvaraRadera
 3. måste fundera på om du är mer värd än 3 weeks in thai,hmmm,nej tror inte det...

  SvaraRadera
 4. Jag läste det här inlägget igen och ser dig framför mig.Flottigt kort hår, ful frilla, fula kläder och 300 kg tung.Vid närmare eftertanke kan jag nog bryta mitt alkolköfte o gå ut med dig, jag skulle få all uppmärksamhet!!!Smart som vanligt.

  SvaraRadera
 5. Skrattar ihjäl mig, men så roligt ska vi inte ha. När är ditt alkolöfte över? Vi går ut då istället. Då kanske man har kommit i form. Jag hoppas att det är länge kvar till Thai-resan. Så man hinner gå ner 250 kg, tvättat håret och hunnit köpa lite snygga kläder etc

  SvaraRadera