18 december 2008

Jag vill ha...

Precis för ca 10 minuter sedan hände det något jobbigt.

Jag var på väg till mitt kontor från tåget. Ca en 20 minuters promenad. Jag gick i min egen lilla värld, när jag plötsligt blir "omkörd" av en tjej. Bara det var jobbigt! I alla fall så hade vi nästan exakt lika kläder, förutom att alla hennes kläder var snyggare än mina. Det var också jobbigt. Vi hade svarta stövlar (utan klack) utanpå jeans och en svart dunjacka. (Hennes stövlar var t ex dyrare, sånt syns). Fast jag är helt säker på att jag hade ett coolare märke på min svarta dunjacka än hon. Jag har WARP, vilket är ett skateboard märke.

Men inget av detta var det jobbiga egentligen. Men så ser jag hennes väska. Den var såååå snygg. Då poppar nästa tanke upp som är ett tips från Kommandomamman till flygvärdinnan, att TACKLA och sno det du vill ha. DET var det jobbiga, för i ungefär 10 minuter gick jag efter henne och kunde inte tänka på annat än att tackla människan och sno väskan.
Plötsligt viker hon av och ska gå in i en portuppgång, men när hon drar upp dörren så vänder hon sig om och tittar på mig. Jag var ca 20-30 meter efter henne. Läskigt, ungefär som om hon kände på sig att det var något på gång. Det finns ju sånna människor. Hon kanske inte ens skulle in där...
Men TÄNK OM JAG HADE GJORT DET.

1 kommentar:

  1. Spring fortare än henne så är det lugnt. Tackla, sno och spring!

    SvaraRadera